Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Olaszrizling a csopakiak szerint

2013. január 21. 18:56 // Forrás: MTI

Harmadszor rendezik meg pénteken és szombaton Csopakon az Olaszrizling szerintünk elnevezésű borfesztivált, amely most először a nagyközönség számára is látogatható - tájékoztatta az MTI-t Jásdi István borász, a rendezvény szervezője.

A Jásdi pincészet vezetője elmondta: a rendezvényen 30 pincészet lesz jelen 60 olaszrizlingjével, egy újborral és egy kedvenccel. Pénteken, a hagyományos szakmai napon a pincészetek képviselői egymásnak, valamint a meghívott borszakértőknek mutatják be boraikat, majd azt vitatják meg, milyen irányban halad az olaszrizling-készítés. "Nem versenyzünk, tanulunk egymástól" - fogalmazott Jásdi István.

Szombaton a nagyközönség is megkóstolhatja a borokat. A 12 órakor kezdődő sétáló kóstolón lehetőség nyílik személyes találkozásra és beszélgetésre: a meghívott borászok egyik fele a Jásdi pincészetben, míg a másik fele a Szent Donát Pincészetben fogja bemutatni féltve őrzött kincseit - mondta Jásdi István.A helyszínek és a környező szállodák között buszjáratok szállítják a várhatóan több száz érdeklődőt. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.