2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Ismét 30°c közelében

2013. július 4. 9:16
VMeteo.hu
Délután 30, este 25, reggel 14 fok várható a VMeteo.hu

Csütörtökön szinte felhőtlen égre tekinthetünk fel egész nap. Gyenge, illetve mérsékelt északi szél fúj. A hőmérséklet 30°C közelében tetőzik.

Pénteken eleinte még sok napsütésnek örülhetünk, később fokozatosan megnövekszik a gomolyfelhőzet, az esti órákban pedig zápor, zivatar is kialakulhat. Általában mérsékelt marad az északi szél. A hőmérséklet reggel 14˘C, délután 30°C körül ígérkezik.

A hétvégén egy gyenge hidegfront határozza meg időjárásunkat, ami nedvesebb, labilis levegőt szállít fölénk, ezért többször számíthatunk záporra, zivatarra.

A Balaton Csopaknál reggel 23°C-os volt.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.