Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elkötötte az autót, másnap megverték érte

2013. július 13. 9:35 // Forrás: VMRFK
A sértett ismerősei bántalmazták lakása közelében azt a férfit, akit az előző éjszaka hallgattak ki gyanúsítottként a Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozói.

A Veszprémi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt  – szabadlábon hagyása mellett  –  indított eljárást 2013. július 8-án K. Róbert veszprémi lakos ellen.

A 19 éves férfit 2013. június 7-én éjjel vendégelte meg lakásán egy 51 éves nőismerőse, akitől a férfi elvette az autója indítókulcsát. A nő csak 1 órával később észlelte, hogy az autója eltűnt a parkolóból. Ekkor tett bejelentést a rendőrségre.  A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai több szolgálati gépjárművel indultak a feltételezett tettes, K. Róbert keresésére, akit a Stromfeld Aurél utcában találtak meg. A férfi a rendőröket látva elhajtott, majd megállt az autóval és szaladni kezdett. A menekülő sofőr nem jutott messzire, mert a járőrök rövid időn belül elfogták és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították. A férfi gyanúsítotti kihallgatásakor elmondta, hogy csupán otthonáig akart vezetni ismerőse kocsijával, aminek a kulcsait a bejárati ajtó előtt a lépcsőn találta.

K. Róbert tette másnap nem maradt következmények nélkül, ugyanis nem csak a nyomozóhatóság, hanem a sértett barátja és annak négy férfiismerőse is felelősségre vonták amiatt, hogy elkötötte a nő autóját. A férfit a lakása közelében bántalmazta az öttagú csoport, testszerte ütötték és rugdosták.

H. Gábor 23 éves, S. Sándor Zsolt 28 éves, K. István 34 éves, L. Csaba Zsolt 38 éves, valamint P. Szilveszter 20 éves veszprémi lakosok ellen csoportosan elkövetett garázdáság bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.