Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elkészült az inkubátorház Várpalotán

2013. július 23. 10:19
A XXI. századnak megfelelő helyet biztosít minden itt letelepedő vállalkozásnak a most átadott irodaház - vélekedett Talabér Márta, Várpalota polgármestere.

A város gyarapodását emelte ki köszöntőjében Talabér Márta a napokban átadott Inkubátorház átadása kapcsán, továbbá kiemelte, új munkahelyek is létesülhetnek itt, amire nagy szüksége van a városnak, egyben biztosította a projekt kivitelezőit, az önkormányzat lehetőségéhez mérten segíti őket, hiszen ez mindenki érdeke.

Talabér Márta és Bőr Attila az ünnepélyes szalagátvágáson

Bőr Attila, a kivitelező Balatoni Invest 2001 Kft. ügyvezetője az épület bemutatása kapcsán elmondta, az inkubátorház létrehozásának célja, hogy egy korszerű technikával felszerelt épületben, kedvezményes bérleti díjakkal és szolgáltatásokkal ideális feltételeket teremtsen a helyi és térségi mikrovállalkozások számára, biztosítva számukra a szükséges szakmai szolgáltatások hozzáférését. Elhangzott, összesen 35 irodahelyiséget alakítottak ki, az egész épületben megújuló energiaforrást használnak a klimatizálásra és a fűtésre egyránt. A négyszintes házat a mozgáskorlátozottak is kényelmesen használhatják.

Az impozáns épület várja a vállalkozókat

A beruházás összes költsége közel 300 millió forintot tett ki, a projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg 147 613 201 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.

Cseh Zoltán
további cikkek
Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52 Város és vállalkozások, együtt, egymásért Város és vállalkozások, együtt, egymásért Három ínséges év után idén már konszolidálódni látszik a hazai gazdaság helyzete, amit a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) is szeretne felpörgetni azzal, hogy több területen és folyamatos jelleggel nyújt segítséget a hazai vállalkozóknak. Csütörtök este a VOSZ Veszprém vármegyei szervezete tartotta meg aktuális taggyűlését és fórumát, ahol az is elhangzott, milyen szimbiózis van az önkormányzat és a helyi vállalkozók között. 2024. március 22. 10:37 A tavalyit meghaladó forgalomra számít a húsfeldolgozók többsége húsvétkor A tavalyit meghaladó forgalomra számít a húsfeldolgozók többsége húsvétkor Az idei húsvéti szezon előtt nem volt jelentős alapanyag-áremelkedés, ezért a húsfeldolgozók legalább a tavalyihoz hasonló forgalomra számítanak, többségük 5-15 százalékos növekedést is vár az idei ünnepi időszakban, a kisebb üzemeknél a húsvéti forgalom elérheti az éves mennyiség 30 százalékát is - írta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége szerdai közös közleményében, amelyben azt ajánlották a fogyasztóknak, hogy keressék a hazai termékeket, hiszen a magyar eredet a minőség garanciája. 2024. március 20. 12:07 A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése számít elsősorban - közölte a Profession.hu negyedéves reprezentatív kutatása alapján kedden. 2024. március 19. 13:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.