Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Megtalálták a kölcsönadott autót

2013. augusztus 6. 13:29 // Forrás: veszprémi rendőrség
Ismerőse fiának adta ki magát, a sértett pedig jóhiszeműen kölcsönadta neki a kocsiját.

Egy Kia Sportage gépkocsit még pénteken este egy 27 éves zirci férfi más nevében kért kölcsön. A sértett másnap tett feljelentést a Zirci Rendőrőrsön, mert egy számára ismeretlen fiatal kölcsön kérte autóját, melyet nem adott vissza.

A bejelentő szerint a fiatalember az egyik ismerőse fiának adta ki magát, és elmondta, hogy nagy segítség lenne, ha kölcsön vehetné az autóját. A sértett jóhiszeműen elhitte a mesét, és kölcsön adta az autóját, amit nem kapott vissza.  

A zirci rendőrök kiadták a gépkocsi és a férfi körözését, majd a gyors rendőri intézkedésnek és adatgyűjtésnek köszönhetően az autót a rendőrök szombaton este megállították Veszprémben, vezetőjét igazoltatták, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

Kiderült, hogy a fiatalember a kölcsönvett gépkocsival Veszprémben nekiment egy kapunak, mellyel az autó jobb elejét és a bal hátulját rongálta meg. 

A rendőrök az autót lefoglalták, K. Zsolt 26 éves zirci lakos ellen őrizetbe vétele mellett csalás és ittas járművezetés miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.