Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Balesetet szenvedett a honvédelmi miniszter

2013. szeptember 19. 20:06 // Forrás: mti
Öten sérültek meg abban a balesetben, amelynek a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító autó is részese volt csütörtök délután Nógrád megyében - közölte honlapján a rendőrség.

Az eddigi információk szerint a két személyautó a Szécsény és Hollókő közötti 2122-es úton ütközött össze délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta.

Az MTI biztos forrásból úgy tudja, hogy a karambol a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentines szakaszon történt, amelyet egy szécsényi raliversenyző-páros engedély nélkül le akart zárni. Szemtanúk beszámolója szerint a honvédségi autó megkülönböztető jelzést használva kerülte ki az illegális lezárást jelző embert, majd nem sokkal később karambolozott a ralisokkal.     Ugyancsak szemtanúk beszámolójából úgy tudni, hogy a miniszter a saját lábán szállt ki a sérült autóból.

Fotók: MTIFotók: MTI

Az M1 Híradója úgy tudja, hogy a balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. A raliversenyzőt a Híradó szerint eddig több mint húszszor büntették meg gyorshajtásért, a budapesti Honvédkórházba őt és a honvédelmi minisztert szállították.

Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat ügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy három embert vittek kórházba a baleset helyszínéről. 

A HM közölte, hogy az első helikopter a minisztert szállító autóval karambolozó járműben utazó embert vitte a Honvédkórházba súlyos hasi sérülésekkel. A második helikopteren volt a honvédelmi miniszter, akit jelenleg is vizsgálnak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata korábban azt közölte, hogy a két személyautó Szécsény és Hollókő között ütközött össze délután 5 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta.

Programja szerint Hende Csaba honvédelmi miniszter fideszes képviselőtársával Balla Mihállyal tartott volna közös sajtótájékoztatót a rezsicsökkentésről fél 6-tól Szécsényben.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Fegyházbüntetéssel sújtotta a bíróság az 5 éves kislány sérelmére szexuális erőszak elkövetésével vádolt férfit Fegyházbüntetéssel sújtotta a bíróság az 5 éves kislány sérelmére szexuális erőszak elkövetésével vádolt férfit A Veszprémi Törvényszék nyolc év fegyházbüntetésre ítélte és nyolc évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától azt az 56 éves férfit, akivel szemben tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére, védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt folyik büntetőeljárás. 2024. április 17. 14:20 Árokba hajtott egy autó a 77-es főúton Árokba hajtott egy autó a 77-es főúton 2024. április 16. 14:36 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.