Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bemutatták a Jobbik Veszprém megyei jelöltjeit

2013. október 22. 17:33
A Jobbik felkészült az új választási rendszer kihívásaira – jelentette ki a párt Veszprém megyei szervezetének keddi sajtótájékoztatóján Ferenczi Gábor megyei elnök.

Ferenczi szerint a Jobbik szervezettebb, tapasztaltabb, jobb infrastruktúrával rendelkezik, ezáltal nagyobb erőt képvisel, mint 2010-ben. 

A Jobbik a tavaszi országgyűlési választásokon a következő jelölteket indítja a megyében.

Veszprém: Forgóné Kelemen Judit

Jelenleg a megyeszékhelyen önkormányzati képviselő, szakmáját tekintve pedagógus. Elmondása szerint az Országgyűlésben két fő területre koncentrálna: a munkahely-teremtésre illetve az otthonteremtésre. Úgy véli, ez a két terület a demográfiai csőd ellenszere.

Balatonfüred-Várpalota: Kepli Lajos

Jelenleg is országgyűlési képviselő. Külön programmal készül a balatoni településeknek és külön a Várpalota környéki, iparosodott körzetnek. Emlékeztetett, hogy az elmúlt három évben is számos balatoni témát a Parlament elé vitt már, ezt a munkát kívánja a jövőben is folytatni. 

Tapolca-Ajka: Dobó Zoltán

Jelenleg a megyei közgyűlés tagja. Körzete a Füred-Palota körzethez hasonlóan sokszínű, a turizmusból élő balatoni településekhez képest az ipari centrum Ajkán teljesen mások az igények. Dobó kijelentette: a gazdaságpolitikában az emberekre kell koncentrálni, őt nem az érdekli, hogy a multik mennyi pénzt visznek ki az országból, hanem az, hogy egy magyar ember nyolc óra munkával mennyit keres?

Pápa-Zirc: Ferenczi Gábor

A Jobbik megyei elnöke elmondta, ebben a körzetben Zircen a turizmusban kihasználatlan erőforrásokat kell megmozgatni, míg Pápa környékén a munkahelyek teremtésére és megőrzésére kell helyezni a hangsúlyt. Fontosnak tartja, hogy Magyarország a munkabérek tekintetében felzárkózzon Nyugat-Európához, és ha ez az Európai Unión belül nem lehetséges, akkor meg kell teremteni a kilépés lehetőségét. 

A Jobbik országos listájáról még nem döntöttek, a miniszterelnök-jelöltjüket viszont a szombati kongresszusukon megnevezik. 

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.