Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Kitépte a kezéből a táskát

2013. október 29. 10:28 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Néhány perc leforgása alatt elfogták a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei azt a kerékpáros férfit, aki egy gyalogos táskáját tulajdonította el a belvárosban.

A rendelkezésre álló adatok szerint a munkából tartott hazafelé a fiatal nő Veszprém belvárosában 2013. október 26-án, amikor 21 óra 45 perc körül a mellette kerékpárral elhaladó baseball sapkás férfi kirántotta a kezéből a táskáját, majd gyorsan eltekert a helyszínről.  Az elkövető még a biciklin ülve kivette a kézitáska cippzáros zsebéből az ott elhelyezett 5.000 forintos bankjegyet, majd a retikült néhány méterrel arrébb elhajította.

Néhány perccel a bejelentést követően a rendőrök – a helyszínen végzett adatgyűjtés eredményeként – a Patak téri buszmegállóban elfogták az ott várakozó gyanúsítottat, akinek a ruházatában megtalálták az eltulajdonított pénzt.

F. Dávid 27 éves helyi lakost a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók –őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfivel szemben, akinek előzetes letartóztatását 2013. október 28-án kezdeményezte a nyomozóhatóság.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.