2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Nehezen indult, könnyű lett

2013. november 11. 20:31
Háromgólos félidei vezetést követően tízzel nyert Gyöngyösön az MKB-MVM Veszprém az első osztályú kézilabda-bajnokság hétfői meccsén.

A Veszprém gyöngyösi játékával kezdetét vette az alapszakasz második köre. Carlos Ortega tanítványai látszottak a fáradtság jelei, ami nem csoda, hiszen hat nap alatt már a harmadik bajnokiját játszotta a társaság. Gulyás István együttese ezt kihasználva a játékrész kétharmadánál két góllal vezetni tudott (10:8), de még a szünet előtt sikerült fordítani a bakonyiaknak (12:15).

A térfélcsere után már nem adott esélyt vendéglátójának az MKB-MVM, amely a tizenegy találatig jutó Iváncsik Tamás és a hatgólos Ugalde vezetésével, valamint Fazekas bravúrjainak köszönhetően végül tízzel nyert (20:30).

Férfi kézilabda NB I, 12. forduló:
B.Braun Gyöngyös–MKB-MVM Veszprém 20:30 (12:15)
Gyöngyös, 1400 néző. Vezette: Herczeg, Südi.
Gyöngyös: Liszkai – Oláh T. 1, Szalafai, Debreczeni 3, Varsandán 6 (1), Atsushu 3, Hajdú 3. Csere: Hudák, Holló B., Tamási (kapusok), Sándor Á. 1, Iváncsik Á. 3 (2), Koller, Szöllősi Á. Vezetőedző: Gulyás István.
Veszprém : Fazekas – Gulyás, Nagy L., Rodriguez 3, Schuch 1, Ilic 1, Iváncsik G. 1. Csere: Pesic 4, Terzic, Iváncsik T. 11 (4), Ugalde 6, Ruesga 1, Jamali 2, Pásztor M. Vezetőedző: Carlos Ortega.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 5/3, ill. 6/4.

vehir.hu
Melczer Zsolt

További cikkek

A harmadik kalapból várja a BL-sorsolást a Telekom Veszprém
A harmadik kalapból várja a BL-sorsolást a Telekom Veszprém
Elkészült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2022/2023-as idényének kalapbeosztása. A magyar bajnoki ezüstérmes Telekom Veszprém a harmadik kalapból várhatja a pénteki sorsolást.
Férfi kézilabda-vb: Magyarország a harmadik kalapban
Férfi kézilabda-vb: Magyarország a harmadik kalapban
A magyar férfi kézilabda-válogatott a harmadik kalapból várja a januári olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportkörének szombati sorsolását.
Megkapta a szabadkártyát a Telekom Veszprém
Megkapta a szabadkártyát a Telekom Veszprém
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) jóváhagyta a Telekom Veszprém szabadkártya iránti kérelmét, így az „Építők a Bajnokok Ligája 2022/2023-as kiírásában is versenyezhet – adta hírül a klub hétfőn.
Kosár- és kézilabdában vidéki dominancia, a többi csapatsportban a főváros volt a nyerő
Kosár- és kézilabdában vidéki dominancia, a többi csapatsportban a főváros volt a nyerő
Vasárnap a férfi kosárlabda NB I-ben is lezárult a bajnoki szezon, amely a hat olimpiai csapatsportágban fővárosi dominanciát hozott.
Trófeák helyett pofonok
Trófeák helyett pofonok
A Telekom Veszprém nem tudta visszahódítani a hazai elsőségét, Kölntől pedig két vereséggel búcsúzott. A történtekre az Építők húszéves irányítója, Lukács Péter igyekezett választ adni az SzPress Hírszolgálatnak.