Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Zsinórban a negyedik futsal-győzelem

2013. november 11. 21:35
A veszprémiek az utolsó négy percben fordítottak a Csömör vendégeként az NB I hétfői játéknapján, s a tabella negyedik helyére álltak.

A mérkőzés elején érezni lehetett a hazaiakon, hogy tisztelik ellenfelük eddigi eredményeit és stabil védekezésre rendezkedtek be. A mieink birtokolták a labdát, de mindkét oldalon akadtak helyzetek. Reveland szerencsére a helyén volt. A veszprémiek 10. percben törték meg a gólcsendet: Tatai beívelése után Boromisza Gábor bólintott a kapuba. A 14. percben egy vitatható szabadrúgásból Bényiről pattant a labda a hálónkba. A szünetig nem is született több gól, igazságosnak tűnt az eredmény a játék képe alapján.

A második félidőben nagyobb fokozatba kapcsoltak a vendégek, amely Finta egyéni szólója után Vas találatával érett góllá. Remek iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, hiszen két perc alatt fordítottak a hazaiak és reménykedtek a győzelemben. Csapatunk erősségét és tartását bizonyítja, hogy a 36. percben egy letámadásos labdaszerzésből Marton egyenlített. Lendületben maradt az FCV és egy remek kombináció végén Finta „ragasztotta” a hosszú alsóba a labdát. A hazaiak a hátralévő két percben a kapus levitelével próbálkoztak, de a bakonyiak remekül védekeztek. Sőt Tatai tette fel a koronát a mérkőzésre, amikor két emberről lefordulva bombázott a kapuba.

A Veszprém közönségszórakoztató, változatos mérkőzésen tovább folytatta menetelését, s már negyedik a tabellán. Ráadásul, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott riválisainál. Pihenésre nincs ideje Madarász János együttesének, hiszen szerdán Dunaújvárosban lépnek pályára kupamérkőzésen, november 18-án (hétfőn) este pedig a jó erőkből álló Dunakeszi csapatát fogadják.

Futsal NB I, 9. forduló:
Rubeola FC Csömör–1. Futsal Club Veszprém 3–5 (1–1)
Csömör, vezette: Solymosi (Takács, Horváth.).
Csömör: Horváth G. – Jenei, Nagy R., Schrancz, Póta. Csere: Lakos (kapus), Dénes, Tősér, Maruzsi, Tvaruska, Érsek, Smeló, Horváth B. Vezetőedző: Jávor István.
Veszprém: Reveland – Finta, Tatai, Boromisza G., Vas. Csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Marton, Szabadfi, Boromisza D, Weisz, Mudra, Hazuga. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Schranz (14., 33.), Jenei (34.), ill. Boromisza G. (10.), Vas (24.), Marton (36.), Finta (38.), Tatai (40.).

Az élmezőny állása
1.  Rába ETO 9 meccs/27 pont, 2. Berettyóújfalu 8/21, 3. Aramis 9/20, 4. Veszprém 8/16, 5. MAFC-BME 9/16, 6. Dunakeszi 9/15.

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.