2022. augusztus 9.
//
Emőd névnap

Fidesz: "Az egész baloldal egy szappanopera"

2014. január 11. 9:30
mti / fidesz.hu
Amíg a baloldal nap mint nap a maga szappanoperáját írja, addig a Fidesz dolgozik, további rezsit és adót csökkent – reagált Selmeczi Gabriella a baloldal újabb egyeztetésével kapcsolatos hírekre.

Egy friss hír szerint az Együtt és a DK az első 50 listás helyből 15- öt kaphat, azt, hogy milyen arányban, egymás között kellene megbeszélniük. Nincs olyan nap, hogy a baloldal ne a maga ostoba listáival, mandátumaival foglalkozna, és ne azzal legyenek elfoglalva, hogyan vívják meg a napi kis háborúikat, harcaikat – jelentette ki Selmeczi Gabriella az ellenzéki egyeztetések kapcsán egy más témában tartott sajtótájékoztatón. Ez az egész egy baloldali szappanopera – jegyezte meg.

A Fidesz a baloldali szappanopera értékelése helyett inkább dolgozik, hiszen sok teendőnk van még a további rezsicsökkentés és adócsökkentések területén. Amíg a baloldal nap mint nap a maga szappanoperáját írja, addig a Fidesz dolgozik, további rezsit és adót csökkent – szögezte le. A szóvivő szerint a jövőben is arra lehet számítani a baloldaltól, hogy minden nap lesz egy új fejezete ennek a szappanoperának.

vehir.hu