Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

Kedd a szarkák napja volt

2014. február 5. 11:39 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Három estben is áruházi tolvajokkal szemben kellett intézkedniük február 4-én a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársainak.

A reggeli órákban egy háztartási vegyes cikkeket forgalmazó üzletből érkezett az első bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy ott egy 52 éves csajági hölgyet értek tetten miközben egy csokoládé desszertet kísérelt meg fizetés nélkül kivinni a boltból.

Az intézkedő rendőrök tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt tettek feljelentést az ügyben.

Dél körül érkezett a második bejelentés egy Veszprém belvárosában levő ruhaüzletből, hogy ott egy 16 éves nőt tartanak vissza, aki egy farmernadrágot és egy női felsőt kísérelt meg onnan eltulajdonítani, egy körömvágó ollóval az áruvédelmi eszközöket is levágta a termékekről. A lebukott tolvajt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

Délután fél három körül ugyanebből a ruhaüzletből érkezett a harmadik bejelentést , miszerint kettő 20 év körüli nő kísérelt meg különböző ruházati termékeket az üzletből eltulajdonítani, az áruvédelmi címkéket ők is levágták.

Az intézkedő rendőrök a helyszínen visszatartott elkövetőket ebben az esetben is előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg a nyomozás velük szemben.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.