2022. augusztus 9.
//
Emőd névnap

Gyakori eső

2014. február 7. 7:33
VMeteo.hu
A Vmeteo.hu pénteki előrejelzése

énteken a délelőtti órákban fokozatosan megszűnik a köd, később a felhőzet is felszakadozik és napsütésre is számíthatunk. Napközben megélénkül a déli szél. A hőmérséklet 6°C közelében tetőzik.


Szombaton egy gyenge hidegfront vonul át felettünk, a hajnali, reggeli órákban esővel, később erősen felhős, borult lesz az ég. Gyenge északnyugati, majd délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 2°C, délután 5°C körül ígérkezik.

Nyugat-Európa felett egy nagy kiterjedésű ciklonrendszer található, ennek áramlási rendszerében a következő napokban változ&oacu te; nedvességtartalmú, az évszakhoz képest enyhe levegő érkezik fölénk, gyakori esővel

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.