Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Barabás: közel az alsóház

2014. február 15. 0:09
Sima, hatgólos vereséget szenvedett Székesfehérváron a Veszprém Barabás, melynek így gyakorlatilag elszálltak a középházról szőtt álmai.

Rendkívül indiszponáltan kezdtek a veszprémiek a tabella hatodik helyére kapaszkodó Fehérvár otthonában. Öt perc elteltével 4:1, a játékrész harmadánál pedig már 9:3 állt az eredményjelzőn. Róth Kálmán tanítványai sajnos a folytatásban sem találták a hazaiak védekezésének ellenszerét (18. perc: 13:5), s a szünetig is mindössze kilencszer sikerült túljárniuk a remekül védő Kiss Éva eszén.

Az EHF-kupában negyeddöntős vendéglátó a térfélcsere után sem vett vissza az iramból, újabb tíz perc elteltével már kilenc volt közte (21:12). Vendég szempontból az egyetlen pozitívum, hogy tíz helyett kettővel a vége előtt öt lett a különbség (25:50). Pontszerzési esélye azonban ezen a napon nem volt a Barabásnak.

A mieink számára még három forduló van hátra az alapszakaszból, s a mostani vereségnek köszönhetően szinte biztosra vehető, hogy a társaság a 9-12. helyért – vagyis a bennmaradásért – küzdhet majd a rájátszásban.

Női kézilabda NB I, 19. forduló:
Fehérvár KC–Veszprém Barabás KC 27:21 (16:9)
Székesfehérvár, 400 néző. Vezette: Herczeg, Südi.
Fehérvár: Kiss É. – Azari 2, Herr A., Tilinger 5 (1), Mayer 7, Emberovics 3, Vaszari 1. Csere: Hajduch 1, Kazai 5, Horváth B. 2, Siti E., Benzal 1. Vezetőedző: Pal Oldrup Jensen.
Veszprém: Szemerey – Vesztergombi 2, Tóth G. 7 (1), Planéta 5, Kurucz, Tóth E., Pelczéder 4. Csere: Pásztor (kapus), Takács B. 2, Horváth D. 1, Hajtai. Vezetődző: Róth Kálmán.
Kiállítások: 8, ill. 16 perc.
Hétméteresek: 2/1, ill. 2/1.

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.