Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vádat emelnek a karácsonyi verekedő ellen

2014. március 3. 15:31 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Karácsony előestéjén esett egymásnak két fiatal az egyik szórakozóhely parkolójában. Lezárult a nyomozás, a rendőrök vádemelést javasolnak.

2013. december 23-án az éjszakai órákban érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, mely szerint az egyik veszprémi szórakozóhely környékén verekedés történt.

Egy 21 éves veszprémi férfi baráti társaságával tartózkodott a szórakozóhelyen, majd amikor onnan eltávozott, a diszkó mögötti parkolóban belekötött egyik ismerőse. A váratlanul felbukkant férfi kötekedni kezdett a sértettel, és mivel egyikőjük sem volt már szomjas, így néhány percen belül hangos szóváltás alakult ki. Ez végül odáig fajult, hogy a férfi ököllel és könyökkel arcon ütötte a sértettet.

Ezt követően a rendőrök perceken belül a helyszínre értek. A cselekmény a járókelőkben és a parkolóban tartózkodókban megbotránkozást keltett, így az eljárás során Cs. I. veszprémi lakost garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként vonták felelősségre. A sértett a könnyű testi sértés vonatkozásában nem tett feljekentést, így CS.I-nek e bűncselekmény miatt nem kellett felelnie. A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, tettét megbánta.

Az ügy iratait a Veszprémi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal továbbította a Veszprémi Járási Ügyészség felé.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.