2022. június 27.
//
László névnap

VMeteo.hu: Sok felhő, kevés hó

2015. február 5. 9:45
VMeteo.hu

Csütörtökön többnyire borult marad az ég, említésre méltó csapadék nélkül. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 2°C közelében tetőzik.

Pénteken a tőlünk délre örvénylő mediterrán ciklon felhőzete takarja be az eget, de jelentős mennyiségű havat nem hoz, hószállingózás, gyenge havazás fordulhat elő csupán. Megélénkül az északkeleti szél. A hőmérséklet reggel 0°C, délután 1°C körül lesz.

A hétvégén csökken a felhőzet, egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap, ezzel együtt lehűlés kezdődik. Átmenetileg kemény éjszakai fagyokra készülhetünk.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.