Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

ÓNOS ESŐ ESIK, BALESETEK TÖRTÉNTEK

2016. január 25. 9:21 // Forrás: mti, vehir, omsz
Az ónos eső veszélye miatt tizenhárom megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő hajnalban. Sorra törtek az autók Veszprém megyében is hétfő reggel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint Budapesten és Pest megyében, továbbá Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Vas, Veszprém és Zala megyében van érvényben a citromsárga, vagyis elsőfokú figyelmeztetés.

A rendőrség RUTIN rendszerében hétfő reggel több balesetet is regisztráltak. Eszerint cikkünk megjelenéséig az alábbi helyszíneken történt baleset megyénkben:

  • Balonytamási, Árpád utca
  • Tapolca Lesence utca,
  • Várpalota, Veszprémi út

Árokba sodródott, majd fának csapódott egy személyautó a 71-es számú főúton, Szigliget térségében. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők ápolják. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon.

Az OMSZ előrejelzése szerint hétfőn a hőmérséklet csúcsértéke mínusz 1 és plusz 4 Celsius-fok között alakul. Késő este mínusz 2 és plusz 3 fok közötti értékekre lehet számítani.

Schöngrundtner Tamás

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.