Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Keddig is kitarthat az eső

2016. február 13. 13:58
Mi vár ránk vasárnap?

A VMeteo.hu előrejelzése szerint vasárnap is sok lesz felettünk a felhő, már a nap első felében is lehet csapadék, délután ismét eleredhet az eső. Mérsékelt, időnként élénk délies légmozgás valószínű. Enyhe marad az idő, vasárnap reggel 5°C, délután 10°C várható.

Hétfőn esős reggelre ébredhetünk, kisebb nagyobb megszakításokkal az eső kedd estig is kitarthat. Enyhe marad az idő, a fagymentes reggelek után 10°C környékén alakulnak a délutáni hőmérsékleti értékek.

Szerdától folytatódik az enyhe, változékony, gyakran szeles idő, pénteken újabb fronttal, csapadékkal. Komolyabb lehűlés továbbra sem látszik az előrejelzési térképeken.


Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint melegfront jellegű változás zajlik le a légkörben. Az erre érzékenyeknél fejfájás, vérnyomás ingadozás, a sokfelé borongós, szürke idő következtében pedig a koncentráció-képesség csökkenését is tapasztalhatjuk. Az enyhe, nedves idő kedvez az influenza terjedésének, ezért most különösen fontos az immunrendszerünk fokozott védelme.


A sielok.hu jelentése szerint Eplényben 50 cm hó várja a síelőket.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.