Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Törökország további hárommilliárd eurót kér az Európai Uniótól

2016. március 7. 17:45 // Forrás: mti
Törökország további hárommilliárd eurót kér az Európai Uniótól az országban tartózkodó szíriai menekültek ellátására - erősítette meg hétfői sajtótájékoztatóján Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke.

Névtelenséget kérő források szerint az uniós és török vezetők brüsszeli rendkívüli csúcstalálkozóján készülő megállapodás értelmében Törökország ezért cserébe visszafogadná az országból illegálisan Görögországba érkező migránsok mindegyikét. Az EU-nak viszont minden egyes visszafogadott szíriai állampolgárért cserébe be kellene fogadnia egy szíriai menekültet közvetlenül Törökországból.

vehir.hu
további cikkek
Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket, és szeretnék bejárni Európát, kedd déltől két hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail vonatbérletre - tájékoztatott a MÁV-START. 2024. április 16. 9:11 Magyar titkosszolgálati jelentés: a migráció kiemelt terrorveszéllyel jár Magyar titkosszolgálati jelentés: a migráció kiemelt terrorveszéllyel jár A migráció kiemelt terrorveszéllyel jár, ezt a napokban részben nyilvánossá vált titkosszolgálati jelentés mindenki számára világossá teszi - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. 2023. november 6. 11:47 Szentkirályi Alexandra: egymillió migránst tartóztattak fel a magyar hatóságok Szentkirályi Alexandra: egymillió migránst tartóztattak fel a magyar hatóságok Nyolc éve áll a magyar határon 165 kilométer hosszú és négy méter magas kerítés, ez idő alatt csaknem egymillió migránst tartóztattak fel a hatóságok - közölte a kormányszóvivő kedden Röszkén. 2023. szeptember 5. 12:54 Migránsokat és embercsempészt fogtak a rendőrök Litérnél Migránsokat és embercsempészt fogtak a rendőrök Litérnél Az esetről több képet is közzétett Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 2023. július 10. 12:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.