Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Új fotókat készítettünk Veszprémben

2016. augusztus 19. 11:42
Fesztiválszezon ide vagy oda, sokan itthon töltik a nyarat. Érdemes felfedezni a városunkat...szép! Új termékfotókat készítettünk. Ezeket mutatjuk meg.

Érdemes felfedezni a városunkat...szép! Erre akkor jövünk rá, amikor újabb és újabb helyeket keresünk a Nektek készített fotókhoz. Most a vasútállomáson jártunk (ami kevésbé felemelő, de egy jó téma), majd ahogy az idő kitisztult, a Völgyhídra ugrottunk el.

Naplementében innen szétnézni nagyon klassz.

Innen pár sarokra egy másik szép kilátó van, ami nekünk nem annyira fotós helyszín, de egy délutáni lődörgés célpontjának jó lehet.
A Gulya dombon épült parkerdő viszont eszméletlen. Tiszta és árnyas és tele van kis utakkal. Ezt biztosan mind tudjátok. De a fémből készült új (nekünk új) kilátó eszméletlen!

Itt is lőttünk egy pár képet a beérkezett fiú fullcapekről, amiket most 7 1/8 - 7 1/2-es méretig hoztunk a közbeeső méretekkel.

Az alapszíneket hoztuk, mert ezt sosem tettük eddig és nagyon hiányoltátok. Piros, kék és fekete van raktáron és első sorban fiúnak ajánljuk.

A hajtott simléder a következő nagy dolog. Az új 9FORTY modell teljesen uniszex és állítható méretű. Színei az alaptól a vadabb élénk színekig mennek, mi most néhány olyat választottunk, amivel elmehetsz még nyaralni vagy fesztiválozni, de a suliban vagy a melóban is megoldás.

Szintén állítható a snapback, ami bordó és szürke koptatott verzióban található polcainkon.

Találkozzunk az üzletben és segítünk megtalálni a legjobb dolgokat!

A cikket és a fotókat a STÉG skateboarding készítette, nem a Vehir.hu szerkesztősége.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.