Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

1. ADÁS: Milyen volt a veszprémi nyár?

2016. szeptember 4. 10:03
Évadnyitó adásunkban Mészáros Zoltánnal a VeszprémFestről, Kováts Péterrel az Auer Hegedűfesztiválról, a WatchMe zenekarral pedig az Utcazenéről beszélgettünk.

Az idei veszprémi nyárral, és az adásban említett témákkal korábban többször is foglalkoztunk a vehiren.

Galériáink:

VeszprémFest kritikáink:

Óriáskerék videó:

ADÁSUNK VENDÉGEI:

Mészáros ZoltánMészáros Zoltán

Kováts PéterKováts Péter

WatchMeWatchMe

TRACKLIST:

  • Lisa Stansfield - The Real Thing
  • Joe Cocker - Summer In The City
  • Mungo Jerry - In The Summertime

Korábbi adásaink megtalálhatók a Vehir.hu podcast rovatában. Okostelefonról is hallgathatók vagyunk: a Mixcloud alkalmazásában (iOS, Android, Windows) érdemes rákeresni a vehirre. Aki RSS-en követne minket, az alábbi címre iratkozhat fel: http://bit.ly/2cp9QHL.

Bertalan Melinda
Ge. Á.
Schöngrundtner Tamás
Szabó Virág
további cikkek
Véget ért az első évad, de jövőre folytatódik a Veszprém-Balaton Calling podcast Véget ért az első évad, de jövőre folytatódik a Veszprém-Balaton Calling podcast Decemberben a 11. adással lezárult a Veszprém-Balaton Calling podcast első évada. A környék rejtett értékeinek bemutatását megcélzó online műsorsorozat szerkesztői azt ígérik, 2023-ban még több műsorral és sokkal interaktívabb módon folytatják. 2023. január 10. 22:51 Halimbai gyógynövények – dr. Szalai Miklós hagyatéka Veszprém-Balaton Calling Halimbai gyógynövények – dr. Szalai Miklós hagyatéka Halimbáról sok embernek a bauxitbányászat jut eszébe, és nem társítaná a gyógynövényeket a településhez. Ám kevesen ismerik dr. Szalai Miklós esperes plébános hagyatékát, ami máig meghatározza a falu életét. Emléke a hétköznapok része, és az ifjú generációkat is az ő tiszteletében nevelik. 2022. június 29. 4:00 A környék rejtett értékeinek bemutatására vállalkozott Veszprém legújabb podcastje A környék rejtett értékeinek bemutatására vállalkozott Veszprém legújabb podcastje Veszprém-Balaton Calling néven indult el az az új podcast-csatorna, amiben a szerkesztők arra vállalkoztak, hogy a helyi mainstream látnivalók és érdekességek bemutatása helyett az ezek mögött megbúvó, nem az első sorban szereplő értékeket tárják fel és mutatják be a hallgatóságnak. Éppen ezért az új podcast egyszerre célozza meg a turistákat, de a helyben élőknek is szolgál új érdekességekkel a környékükről. 2022. május 25. 16:09 8.ADÁS: Újévi fogadalmak, és hogyan tartsuk be őket? 8.ADÁS: Újévi fogadalmak, és hogyan tartsuk be őket? Ebben a podcast adásban kicsit más megközelítésbe helyeztük a dolgokat. 2018. január 22. 7:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.