Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kocsis Bálint, a Főzz szívből! blog tulajdonosa a változásról

2016. szeptember 5. 14:49
Ismered a mondást ugye? Ha változásokat, más eredményeket akarsz az életedben, akkor változtass az eddigi szokásaidon és gondolkodásmódodon!

Ha Te Coca-Cola-t akarsz venni, de már évek óta kitartóan csak a Fanta gombot nyomkodod, ne csodálkozz, hogy nem kólát kapsz. Változtass, és nyomj meg másik gombot, valamelyiket, bármelyiket (legalább az esélyét add meg, hogy ne Fantát kapj ismét) csak változtass.

Azért vagyok itt, hogy megosszam azokat a tapasztalatokat, melyek által felismerheted azt, hogy minden kihívás és esetleges akadály a Te érdekedben történik. Néha bukás, néha zsákutca formájában, de minden a javadat szolgálja és terel téged a jó irányba.

Kocsis Bálint vagyok, mesterszakács séf, sokak szerint sikeres, és a Balaton-parton élek három csodálatos gyermekemmel és feleségemmel. Sokan az egyik legszerencsésebb embernek tartanak, mert a szakmám egyben a hobbim is. Számomra az ízek és illatok világa az, melyen keresztül ki tudom fejezni magam, és másokat is tudok szolgálni. Ennek egyik legkézzelfoghatóbb eredménye a CSIKOS márka. Ma már rendszeresen tartok főzőesteket és kurzusokat, ahol egy este alatt átadom azt a gondolkodásmódot és tudást, amivel már másnap örömforrás lesz a főzés számodra.

Már magam sem tudom, mikor szerettem bele igazán a gasztronómiába, de az utóbbi 20 évemet csak az ételek és az innováció körében éltem – egyszerűen nem vettem észre semmit, ami nem a szakmával volt kapcsolatban. Régen elkövettem azt a hibát hogy mindenkinek meg akartam felelni és csak a szakmának, versenynek éltem. Ez sajnos hatással lett a kapcsolataimra, egészségemre és a közérzetemre-erről nem írnék most, nem egy szép sztori. Legbelül éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, és ez a meccs, amiben oroszlánként küzdök, valójában nem is az enyém.

Mindenkinél eljön az a pillanat (előbb vagy utóbb – de lehetőleg még ebben az életben :) ), amikor elérkezik a számvetés ideje. Mit csinálnék másképpen? Élvezem azt, amivel foglalkozom?

Te már kérdeztél ilyet magadtól?

Hát én ezt 100 kilósan, napi 2 doboz cigivel, katasztrófális egészségi állapotban, minden szempontból kiégve és nulla emberi kapcsolatokkal éltem meg – ha már sz..r, akkor érjen nyakig – ráadásul diagnosztizáltak egy betegséget is.

Azért vagyok itt, hogy segítsek a abban, hogy szembenézz azzal a félelemmel, ami a változás és közted áll. Na, ennyit így bemutatkozás gyanánt, a többi ezután következik majd.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.