Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémben is elérhető a Toman Diet

2016. október 3. 21:13
Egészséges fogyás, szakértői felügyelettel – ezt kínálja a Toman Diet hétfőn megnyitott üzlete a Belvárosi Üzletházban.

A Toman Diet több mint egy fogyókúrás termékcsalád – szögezte le Tomán Szabina az általa megálmodott programmal kapcsolatban. A fehérjediétás fogyás megálmodója elmondta, gyermeke születését követően szedett fel harminc kilót, s csak megannyi kudarc után talált utat az egészséges fogyáshoz. Így született – a mára franchise hálózatban működő – vállalkozás.

– A diéta a fehérjedús termékekre helyezi a hangsúlyt, melyek között a különböző italporokon túl megtaláljuk a krémleveseket, de az édességeket is. A magas minőségű étrendkiegészítők egyfajta „mankóként” funkcionálnak ahhoz, hogy le tudjuk adni a kívánt súlyfelesleget. Méghozzá mindezt nem az izomzat kárára, hanem a lerakódott zsírból. Az életmódváltáshoz kapcsolódnak személyes konzultációink, mivel rendkívül fontosnak tarjuk, hogy a fogyás összes szakaszát szakértői figyelemmel kísérjük végig – ismertette programja lényegét Tomán Szabina.

Tomán Szabina a veszprémi üzlet vezetőjével, Fazekas ArankávalTomán Szabina a veszprémi üzlet vezetőjével, Fazekas Arankával

„Egyéni szolgáltatás, amit nem vehet le a polcról” – szól a vállalkozás mottója, s valóban, kéthetente, de szükség esetén gyakrabban is fordulhatnak a fogyasztók tanácsért a Toman Diet szakembereihez.

A diéta különböző szakaszokra tagolódik, melyek során teljesen megtisztul a szervezet a felhalmozódott szénhidráttól és zsíroktól. Az éhségérzet elkerülése mellett az étrend az izomtömeg védelmét is szolgálja, így a vendég csak a testzsírszázalékból veszít. Megfelelő ásványi anyag és vitaminpótlással (amely tápanyagokat a diétás termékek is tartalmaznak) a szakszerű instrukciókat betartva, egészségesen és hiányérzet nélkül érhető el fogyás.

Veszprém, Belvárosi Üzletház földszint (Szeglethy utca 1.)Veszprém, Belvárosi Üzletház földszint (Szeglethy utca 1.)

További információk a Toman Diet hivatalos facebook oldalán és weboldalán találhatóak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.