2020. május 26. // Fülöp névnap

VEN + civilek = CiviliVENizáció

2009. április 10. 12:57
Ódor Eszter
Kerekesszékes akadálypálya, véradás, béta bázis. És még?

VEHA - Esélyek sátra

Kerekesszékes akadálypálya és bekötött szemmel játszhatók logikai játékok valamint megrendezett életszituációkban próbálhatod ki magad látás nélkül. A programokat a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületével és a Mozgássérültek Balatonfüredi Egysületével közösen szervezzük.

VEN Híradó

Minden este jelentkezik majd a VEN híradó, mely kötetlen formában számol be a napi eseményekről, történésekről, interjúkkal, vicces jelenetekkel a tervek szerint a nagyszínpadon az utolsó fellépő után.


A VÁRFOK alapítvány a sátrát a DC előtti dombon találod majd meg.

Most, hogy alkonyattól pirkad, egy hétre mi is felköltözünk a felső kampuszra, és a DC előtti dombon a Várfok sátorban megismerkedhetsz a mindennapjainkkal és szolgáltatásainkkal, kipróbálhatsz különböző játékokat.

Ha hallottál már az önkéntességről, ha szívesen utazol külföldre, vagy szívesen találkozol más fiatalokkal, vagy csak érdekel, hogy hol találod meg a legolcsóbb szálláslehetőséget pl. Spanyolországban, akkor már érdemes beugranod néhány percre.

És ha van egy eget-rengető ötleted, amely nem csak Neked jó, hanem mások számára is hasznos, akkor segítünk abban, hogy ne ütközz anyagi akadályokba.

Nem utolsósorban pedig minden információt megtalálsz majd a VEN-ről, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy jól érezd magad.


Adj vért és ments meg 3 életet!

Erre csütörtökön a Hotel Magisterben 13:00-tól 19:00-ig lesz lehetőséged a Magyar Vöröskereszt szervezésében. Mindenkép hozd magaddal a személyi igazolványodat, lakcím- és TAJ kártyádat!


BÉTA – bázis

Light zene, félhomály, térben elszórt székek, asztalok, csöndes sarkok; a vetítőgép pergése, falakról visszaköszönő VEN-történelem; egy hideg sör, vagy egy jó kávé; nevetések, beszélgetések, versek, dalok, színek, játékok; megpihenés, feltöltődés.
Keresztmetszett az egyetem kulturális életéből. A kultúra bázisa, ahova a megfáradt egyetemi polgárok bevonulhatnak megpihenni egy picit. Egy kis sziget a VEN-en, ahol irodalommal, színházzal, zenei unicumokkal, vizuális és akusztikai élményekkel gazdagodhat mindenki.
Minden nap 14:00-től hajnalig várunk Téged!

vehir.hu

További cikkek

Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák
Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák
Befejeződtek a május-júniusi érettségi időszak írásbeli vizsgái csütörtökön. A koronavírus-járvány miatt rendkívüli körülmények között szervezett érettségik lebonyolítása zökkenőmentesen zajlott - tájékoztatott az Oktatási Hivatal (OH) pénteken.
Újranyitnak az óvodák és bölcsődék
Újranyitnak az óvodák és bölcsődék
Az iskolákban viszont digitálisan fejezik be a tanévet.
Rendkívüli helyzetben a rendkívüli érettségi tapasztalatai
Rendkívüli helyzetben a rendkívüli érettségi tapasztalatai
A veszélyhelyzet ideje alatt az egyik legnagyobb kérdés az volt, hogy az idei érettségiket meg lehet-e egyáltalán tartani, és ha igen, akkor milyen óvintézkedések mellett. Mint ismeretes, végül az írásbeli vizsgákat engedélyezték, de csak szigorú higiéniai óvintézkedések betartása mellett. Veszprémi oktatási vezetőt és igazgatót kérdeztünk a tapasztalatokról.
A német írásbelikkel folytatódnak az idegen nyelvi vizsgák
A német írásbelikkel folytatódnak az idegen nyelvi vizsgák
Péntek reggel 9 órakor a német írásbelikkel folytatódnak országszerte az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok közép- és emelt szinten adnak számot tudásukról.
Az angol írásbelikkel megkezdődnek az idegen nyelvi vizsgák
Az angol írásbelikkel megkezdődnek az idegen nyelvi vizsgák
Ma reggel 9 órakor megkezdődnek országszerte az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok angolból közép- és emelt szinten adnak számot tudásukról.
2020. május 26. // Fülöp névnap