2018. július 15., vasárnap
Henrik névnap

Magyar Kereskedelemért Nagydíjat kapott a Gusto Delicate munkatársa

Fuchs Róbert szerdán vehette át Demján Sándortól, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökétől és Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől az elismerést Budapesten.

Az idén tizenkettedik alkalommal megrendezett Európai Kereskedelem Napján adták át a hazai kereskedelem legrangosabb elismeréseit, a Magyar Kereskedelemért Nagydíjakat. Az elismerést nem a magas beosztású vezetők, hanem a boltokban dolgozó, kétkezi feladatokat kiválóan végző munkatársak kaphatják csak meg, ajánlások alapján.

A nyolc díjazott között volt Nyugat-Magyarországról egyedüliként Fuchs Róbert, aki négy éve dolgozik napi szinten üzletvezetőként a veszprémi Chianti Étteremhez tartozó Gusto Delicateban (volt Chianti Delicate). Elmondása szerint jól ismeri a törzsvásárlókat és a náluk kapható prémium termékeket, így szinte első kézből, hitelesen tud ajánlani bárki ízlésének megfelelőt, legyen szó kávékról, a reggeli szendvicsekről, húskészítményekről, vagy akár a borokról és sörökről.

Fuchs Róbert (archív fotó)Fuchs Róbert (archív fotó)

Úgy látja, Veszprémben kialakult mára az a réteg, aki céltudatosan keresi a náluk kapható termékeket. Korábban ez nem volt jellemző a helyi lakosságra, ám az évek folyamán egyre többen térnek be hozzájuk, segítségükkel a vásárlók „szinte hozzáértővé váltak".

Róbert nem csak üzletvezető, szinte minden nap jelen van az üzletben, ahol többek között ő felel a napi rutinokért, a beszerzésért, az egyedi rendelésekért, de a vendégek kiszolgálásával is foglalkozik.

A címlapfotón Demján Sándor, Fuchs Róbert és Varga Mihály.