2018. április 26., csütörtök
Ervin névnap

Bemutatta ünnepi programjait a Petőfi Színház

Kovács Katival és a filmtörténet slágereivel tölti az ünnepeket a Petőfi Színház.

Meghirdették a hagyományos Csillagszóró bérletet: a felnőttek részére az első előadás a fehérvári Vörösmarty Színház vendégjátéka, a Balfácánt vacsorára lesz, míg a gyerekek az Alma együttes családi koncertjén vehetnek részt. A Csilalgszóró bérlet mind a felnőttek, mind a gyermekek számára további két-két előadást tartalmaz, ezeket januárban és februárban láthatjuk.

Repeta bérletet indít a színház, amiben a közönségkedvenc előadásokat állítják újra színpadra, így a nagyszínpadon a Család ellen nincs orvosság és a Tokaji aszú, míg a játékszínben az Emlékszilánkok, a Háború vagy béke Veszprémben? és Oberfrank Pál Radnóti-estje látható majd.

Karácsonykor, december 26-án a "Múlnak a gyermekévek" különleges, karácsonyi előadásában Kovács Katival is találkozhat a közönség.

A szilveszterre is készül a teátrum: az év utolsó napján 17 órától "Köszönöm, hogy imádott" címmel a filmtörténet legnagyobb slágereit adják elő a színház művészei. Nagyjából száz fő jegyet válthat az előadást követő, hajnalig tartó, vacsorával egybekötött nótaestre is, amit a színház előcsarnokában tartanak majd.