Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Ismét a végjátékban hozta a meccset a Beton

2009. április 18. 20:06
Kellemetlen ellenfél ellen, szoros csatában hozott haza értékes pontokat a Veszprém.

Marcaliban lépett pályára szombat délután a Veszprém Beton KC női kézilabdacsapata, kemény küzdelmet, és vendég sikert ígért a találkozó.

Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtek a veszprémi lányok, és gyorsan el is húztak 5:1-re. Ekkor azonban kissé megtorpant a csapat, így a védekezési hibáknak és a könnyű kapott góloknak köszönhetően fokozatosan feljött a Marcali. A támadásban sem sikerült maradéktalanul kihasználni a helyzeteket, ami rányomta a bélyeget az első félidőre, 14:14-es döntetlennel fordultak a csapatok.

 A második félidőben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, de végül a veszprémiek akarata érvényesült. Most nem hagyták utolsó pillanatra a döntést, a félidő utolsó harmadában határozott, jó játékot mutattak be a lányok. Döntő pillanat volt, amikor kettős emberhátrányban is gólt tudott szerezni a veszprémi csapat, és a végjátékra ismét sikerült elhúzni. Az utolsó négy percben már csak arra kellett figyelnie a Betonnak, hogy megtartsa a három gól körüli különséget.

 

      

 

Tudtuk, hogy harcos csapat a Marcali, de saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de nagyon jól küzdöttek a lányok, ezért sikerült legyőznünk a Marcalit – mondta Gyurka János, veszprémiek mestere.

 Nincs megállás a bajnokságban, a következő ellenfél egy hét múlva, hazai pályán a Szombathely csapata lesz, ahol ismét győzelemmel szeretnék kiszolgálni a lányok közönséget.

 

Marcali VSZSE – Veszprém Beton KC 26:29 (14:14)

300 néző, vezette: Balla József, Bán Tamás

Hétméteresek:  5/5 6/5

Kiállítások: 8 perc ill. 8 perc

 

Veszprém Beton KC pályára lépő csapata:

Fekete Csilla, Bognár Zsuzsanna 2, Smidéliusz Júlia 3, Koszorús Katalin 1, Velky Viktória 2, Dr. Karsai Dóra 4, Horváth Viktória 6, Földes Viktória 7/5, Szekeres Kinga 1, Weigel Zita 3, Baranyai Bettina, Lengyel Edit, Molnár Réka, Kerekes Krisztina

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.