2021. március 8.
//
Zoltán névnap

Ismét a végjátékban hozta a meccset a Beton

2009. április 18. 19:06
Kellemetlen ellenfél ellen, szoros csatában hozott haza értékes pontokat a Veszprém.

Marcaliban lépett pályára szombat délután a Veszprém Beton KC női kézilabdacsapata, kemény küzdelmet, és vendég sikert ígért a találkozó.

Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtek a veszprémi lányok, és gyorsan el is húztak 5:1-re. Ekkor azonban kissé megtorpant a csapat, így a védekezési hibáknak és a könnyű kapott góloknak köszönhetően fokozatosan feljött a Marcali. A támadásban sem sikerült maradéktalanul kihasználni a helyzeteket, ami rányomta a bélyeget az első félidőre, 14:14-es döntetlennel fordultak a csapatok.

 A második félidőben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, de végül a veszprémiek akarata érvényesült. Most nem hagyták utolsó pillanatra a döntést, a félidő utolsó harmadában határozott, jó játékot mutattak be a lányok. Döntő pillanat volt, amikor kettős emberhátrányban is gólt tudott szerezni a veszprémi csapat, és a végjátékra ismét sikerült elhúzni. Az utolsó négy percben már csak arra kellett figyelnie a Betonnak, hogy megtartsa a három gól körüli különséget.

 

      

 

Tudtuk, hogy harcos csapat a Marcali, de saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de nagyon jól küzdöttek a lányok, ezért sikerült legyőznünk a Marcalit – mondta Gyurka János, veszprémiek mestere.

 Nincs megállás a bajnokságban, a következő ellenfél egy hét múlva, hazai pályán a Szombathely csapata lesz, ahol ismét győzelemmel szeretnék kiszolgálni a lányok közönséget.

 

Marcali VSZSE – Veszprém Beton KC 26:29 (14:14)

300 néző, vezette: Balla József, Bán Tamás

Hétméteresek:  5/5 6/5

Kiállítások: 8 perc ill. 8 perc

 

Veszprém Beton KC pályára lépő csapata:

Fekete Csilla, Bognár Zsuzsanna 2, Smidéliusz Júlia 3, Koszorús Katalin 1, Velky Viktória 2, Dr. Karsai Dóra 4, Horváth Viktória 6, Földes Viktória 7/5, Szekeres Kinga 1, Weigel Zita 3, Baranyai Bettina, Lengyel Edit, Molnár Réka, Kerekes Krisztina

Németh Attila

További cikkek

Már nem a Kristály vezeti a megyei élvonal tabelláját
Már nem a Kristály vezeti a megyei élvonal tabelláját
Az Ajka Kristály 1-1-es döntetlent játszott a Balatonalmádi csapatával a VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának rangadóján. A Tihany 10-3-ra kiütötte a Badacsonytomajt, amivel a tabella élére állt.
Cvijic szerint egy gól dönthet a magyar-szerb meccsen
Cvijic szerint egy gól dönthet a magyar-szerb meccsen
Dragana Cvijic, a szerb női kézilabda-válogatott beállója szerint egy gól dönthet a március 20-i magyar-szerb mérkőzésen, amelyet a győri olimpiai selejtezőtorna rangadójának tart.
Titkos vágyunk, hogy feljussunk az élvonalba – Lukács Péter
Titkos vágyunk, hogy feljussunk az élvonalba – Lukács Péter
Megszerezte az első góljait a Telekom Veszprém felnőttcsapatában Lukács Péter. A 18 éves, elsősorban a BFKA Veszprém U22-es gárdáját erősítő irányítót az első bakonyi évadjáról beszélt az utanpotlassport.hu-nak.
Gól nélküli hazai döntetlen
Gól nélküli hazai döntetlen
A Practical VLS 0-0-s egált játszott a vendég Ménfőcsanak alakulatával vasárnap a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában.
Emlékgyűjtögető, avagy az emlékkönyvek divatvilága
Emlékgyűjtögető, avagy az emlékkönyvek divatvilága
Szamárfülekbe fogalmazott titkok, színes rajzolmányok, személyes üzenetek. Ismerős? De hol állnak most az emlékkönyvek a digitális világ virágzásának idején?