Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Zöldtér

2009. április 20. 9:54
Miért érdemes kilátogatni a Zöldtérre? Cikkünkből megtudhatja.

A Tiszta Európa Program keretén belül kerül megrendezésre a vehir.hu környezet- és egészségnapja, amely mindenki számára szórakoztató mégis figyelemfelkeltő programokkal várja a kilátogatókat.

Az iskolásokat várjuk elsősorban a "Fuss a környezetért" elnevezésű eseménnyel, ahol a 3 legtöbb gyereket nevező iskola értékes ajándékokat nyer. Az indulókat ajándék pólóval várjuk a 9 órai nevezésnél, a szülők a rajtfotókat 10-kor készíthetik el. A futás után, a színpadon különböző sport és táncbemutatók hívják fel a figyelmet, a mozgás fontosságára.

13 órától a Városházán kineziológiai előadás várja az érdeklődőket, majd egy órával később Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője dedikálja Mocsai Titkai című könyvét.

Az egész nap folyamán lehet majd a Vöröskereszt számára vért adni, illetve ingyenes egészségi állapot felmérét végeztetni. Egy világszabadalmat is kipróbálhatnak az érdeklődők, a Nuskeen segítségével megmérhetik szervezetük anti-oxidáns szintjét.

A gyermekek kézművesfoglalkozással és arcfestéssel tölthetik az idejüket, míg apukáik figyelme a kiállított környezetbarát autókra irányul. Az édesszájúakat biomézzel és pereccel várjuk, a sósabb ízeket kedvelőknek pedig a Hárskúti Ökopark szolgáltat kóstolót termékeiből.

Természetesen lesznek még játékos vetélkedők nyereményekért.

Mindenkit szeretettel várunk a Zöldtérre április 25-én, szombaton, 10 órától az Óvárostérre!

Tiger Szabolcs

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.