Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Voltak jó pillanatai is 2016-nak

2016. december 28. 12:36 // Forrás: reuters.com
Válogatás a reuters.com archívumából.

2016 valószínűleg nem a legszebb évként fog bevonulni a történelemkönyvbe: migrációs válság, terrortámadások, elhunyt hírességek, természeti katasztrófák, furcsa kimenetelű elnökválasztás. Bármilyen nehéz év is áll mögöttünk, az utolsó napokban emlékezzünk a jó pillanatokra is, mert szerencsére azokat is sikerült lencsevégre kapni. A világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltatója, a reuters.com összeválogatta az év 100 legmeghatározóbb fotóját. Ezekből mutatok néhányat a vidámabbak közül.

Usain Bolt jamaicai futóbajnok kikacsintása a fotósokra az olimpián az év egyik legjópofább sportos fotóját eredményezte.

Kínában 23 óriáspanda született, ez pedig a pandákra nézve igazán örvendetes. A kép azt a pillanatot örökíti meg, amikor az egyik izgága kölyök a vizsgálat elmászott a Chengdu-i kutatóközpont munkatársai elől, ám nem számítva a magasságkülönbségre, nagyot huppant a földön.

Észak-Korea ünnepel és táncol.

Az összefogás példája: emberi torony Tarragonában.

Boszorkányok már pedig léteznek! A fotó szerint egy távirányítású, repülőgépmotorral működő seprűn repült egy "boszorkány" Halloween estéjén Kaliforniában.

Az Obama-házaspár gyerekeknek ad elő meséket a Fehér Ház hivatalos húsvéti ünnepségén.

Új-Zéland versenyzője, Nikki Hamblin futás közben megállt, hogy felsegítse ellenfelét, aki nagyot esett a riói olimpián.

Bertalan Melinda

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.