Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Járhatatlan utak a Bakonyban

2017. január 13. 16:03
Busz borult az árokba Dudaron. Videó.

Dudar belterületén egy autóbusz lecsúszott az útról és az árokba fordult. Egy szemtanú a YouTube-on is megosztotta a helyszínen készült felvételt.

Helyszíni tapasztalataink szerint Zirc környékén nehezen járhatóak az utak. Zirc és Nagyesztergár között nem lehetett közlekedni délután, de lezárták a Szápár és Várpalota közötti utat is. A cseszneki szerpentin ottjárttunkkor nedves volt, de jól járható, ellenben a 82-es úton Eplénynél az út szélén veszteglő kamionok miatt jelentős torlódás alakult ki, mi egy óra alatt jutottunk át a falun. Az útviszonyok gyorsan változnak: a hótolók munkájának köszönhetően időnként felszabadulnak az addig járhatatlan szakaszok, a folyamatos havazás miatt azonban újra és újra hó lepi be az úttestet.

Aki teheti, ne induljon útnak! Ha ez mégis szükséges, lehetőleg tartsanak maguknál meleg italt, pokrócot, és mindenképpen tankolják tele az autót indulás előtt!

FRISS (16:30): A Magyar Közút legfrissebb tájékoztatása szerint a 82-es főúton, Veszprém és Zirc között a 0-21 km szelvények között 7,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be, továbbá a 82-es számú főúton, Veszprém és Veszprémvarsány között a 0-45+500 km szelvények között korlátozzák a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsik közlekedését. Győr-Moson-Sopron megyében a 82-es számú főút és a 83-as számú főúton is életbe lépett a 7,5 tonnás súlykorlátozás, a teherjárműveket az M1-es autópályán kerülhetnek Budapest, illetve Hegyeshalom irányába.

vehir.hu
további cikkek
Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. 2024. március 2. 9:13 Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között közlekedés Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között Befejeződött a Nemesvámost és Veszprémfajszot összekötő 1,35 km-es útszakasz teljes felújítása, így az utazási élmény mellett a biztonság szempontjából is sokat javult a helyzet. Sőt, Nemesvámoson már egy fix traffipax is figyeli az autósokat. 2024. március 1. 9:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.