Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Hollandia bája csipkébe öltve

2017. február 7. 14:25
Időtálló elegancia és kifinomult megoldások jellemzik a holland Modeca cég esküvői ruháit. A La Tulipe Blanche Esküvői és Alkalmi Ruha Szalonban több darab közül választhatunk – egyet mutatunk is!

Vajon eljátszottak-e egy pillanatra is a Modeca cég alapítói 1946-ban, hogy egyszer majd az övék lesz az egyik legnívósabb menyasszonyi ruha szalon? Ki tudja, mindenestre így lett: az eredetileg gombokat, csipkét és apróságokat kínáló üzlet mára világméretű céggé nőtte ki magát, amely 50 országban forgalmazza kollekcióját. A titkuk: 70 esztendő tudása a legutolsó divattal ötvözve.

Kiváló minőségben dolgoznak, egyik kedvenc alapanyaguk pedig a finom, francia csipke, ami a márka Modeca Tigris nevű darabján is visszaköszön.

Az elől-hátul, tetőtől talpig csipkével borított ruha báját emeli a pánt nélküli, szív dekoltázsú felsőrész. Derékvonalig szűkül a ruhaköltemény, onnantól kezdve viszont kicsit lazítottak rajta a tervezők: a több réteg tüllből készült szoknya A vonalú szabást kapott. Ez a kombináció nemcsak az összhatást teszi különlegessé, de pontosan azokat a területeket emeli ki, amiket kell, míg adott esetben a pocakot vagy a csípőt elfedi. Az eredmény: hivalkodásmentes ragyogás.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.