2018. április 24., kedd
György névnap

Élményt az értékekhez

Örömmel hirdetjük meg “Élményt az értékekhez” akciónkat!

A márkaérték fontossága

A világ legértékesebb autómárkája, a forradalmi műszaki megoldásairól, megbízhatóságáról, jövőbemutató technológiáiról, köztük a környezetbarát, alacsony fogyasztást és károsanyag- kibocsátást kínáló hybrid meghajtású autóiról ismert Toyota sem ül a babérjain: új modelljeinek látványos, formabontó, emocionálisan is megérintő formavilága, a társadalmi felelősségvállalás, és a kommunikáció új hangvétele, hangsúlyai révén iparág- és világelső technológiai vívmányait érzelmi töltéssel erősíti.

„… a Toyota nem csupán a világ legnépszerűbb autómárkája, de egyben a legértékesebb is.”

Mindezeket szem előtt tartva szeretnénk hozzájárulni új gépkocsi vásárlásához, élményt nyújtva mindahhoz, amit a Toyota képvisel!

Az akció részletei:

Időtartam – 2017. február 15-től 2017. március 15-ig megrendelt gépkocsi esetén.

Az akcióban részt vesznek – mindazok, akik magánszemélyként, a meghirdetett flottatámogatások (orvos-, ügyvéd-, állatorvos-, gyógyszerész-, agrárkamarai tagság) igénybevétele nélkül vásárolnak új Toyota vagy Lexus gépkocsit, illetve Toyota tesztautót az akció időtartama alatt.

Ajándék – 2 fő/2 éjszakára szóló ajándékkártya a Kővirág Panzió és Étterem jóvoltából.

Minden további információ a veszprémi Toyota kereskedésnél, az Autóház Veszprémben, az Észak-keleti útgyűrű 10. szám alatt.