2018. május 25., péntek
Orbán névnap

Itt van az ország első sugar társkeresője!

  • HelloVP!
  • 2017.02.15
    10:38
  • Lead kép: GQ
De milyen is egy sugar párkapcsolat és kik azok a Sugar Babyk? Amerikában és Nyugaton már teljesen elfogadottak azok a kapcsolatok,amelyek nem feltétlenül a szenvedélyes szerelmen alapulnak. Arról van szó, hogy tehetős urak anyagi támogást biztosítanak egy vonzó, fiatal lány társaságáért. A Puncs.hu működtetői azonban nem győzik hangsúlyozni: az oldal nem a szexualitásról és az érdekekről szól, hanem az emberi párkapcsolatokról és a kölcsönös boldogságról.

A Puncs.hu kaput nyit arra a világra, amire mindannyian vágyunk. Áll a társkereső honlapján. Kikapcsolódás egy yachton, drága utazások, pihenés egy luxusszállodában? Melyik lány ne vágyna hasonló kényeztetésre? A Puncs mindezt elérhetővé teszi. A holnap üzemeltetői hangsúlyozzák: a fiatal, vonzó lányoknak csupán társaságukkal kell fizetniük a jólétért.

Kikhez szól az oldal? A szépségükkel és intelligenciájukkal tisztában lévő fiatal lányokhoz és fiúkhoz ugyanúgy, mint az elfoglalt, tehetős úriemberekhez, vagy hölgyekhez, akik megosztanák életük egy szeletét a másikkal, akit kölcsönösen boldoggá tudnak tenni.

Mit jelent a sugar párkapcsolat?

A Sugar Baby és a Sugar Daddy párkapcsolata semmiben nem különbözik egy hagyományos szerelmi vagy hosszú távú kapcsolattól. A sugar kapcsolat egy életforma, és nem egy tranzakción alapuló megállapodás.

A sugar kapcsolat lényege nem a pénz, hanem a vagyon nyújtotta lehetőségek közös megélése, egy biztos hosszú távú kapcsolat jövőjének megalapozása.

"Dédszüleink korában a párkapcsolat egyik legfontosabb feltétele az volt, hogy a kérőnek megfelelő anyagi háttere, biztos megélhetése legyen. A "megfelelő" nyilván mindenkinek mást jelentett anno, és mást jelent ma Magyarországon. A gazdagság relatív, és természetesen nem az egyetlen, és nem is a legfontosabb fokmérője egy sikeres párkapcsolatnak. Mégis a vagyon ősidők óta fontos eleme a párkapcsolatoknak, csak ezt sokan nem vállalják fel ilyen nyíltan. A Puncs.hu valójában dédszüleink értékrendjét ülteti át a modern online világba." - áll a társkereső honlapján.