2018. május 25., péntek
Orbán névnap

Új padokat kapott a Kossuth iskola

Az általános iskolában két alsós tanteremben volt szükség új iskolapadokra és székekre. A veszprémi önkormányzat támogatásának köszönhetően a diákok 13 új asztalt és 24 széket koptatnak november vége óta.

A két tanterem felszerelésének megújítása két ütemben zajlik, az elsőben 13 állítható magasságú kétszemélyes asztalt, és 24 állítható magasságú széket kapott a Kossuth Lajos Általános Iskola. Az új padok és székek személyre szabhatóságuk miatt alkalmasabbak a csoportmunkára.

Az iskolában évek óta igény volt a bútorok megújítására, az önkormányzat összesen 1 millió forint értékben támogatta a két tanterem eszközeinek beszerzését. Az önkormányzat fontos szándéka, hogy minden olyan ügy mellé oda álljanak, amelyek az iskolákban folyó munkát támogatják- mondta a szerdai átadón Brányi Mária alpolgármester.

Brányi Mária és nagyné czaun marianna intézetigazgató szerint az új padok alkalmasabbak a csoportmunkáraBrányi Mária és nagyné czaun marianna intézetigazgató szerint az új padok alkalmasabbak a csoportmunkára

A második tanterem bútorai várhatóan április közepére érkeznek meg, akkor 13 székkel és 28 cseresznye színű bútorlapból és tűzpiros fémvázzal készült paddal lesznek gazdagabbak a diákok.