Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új padokat kapott a Kossuth iskola

2017. február 15. 17:42
Az általános iskolában két alsós tanteremben volt szükség új iskolapadokra és székekre. A veszprémi önkormányzat támogatásának köszönhetően a diákok 13 új asztalt és 24 széket koptatnak november vége óta.

A két tanterem felszerelésének megújítása két ütemben zajlik, az elsőben 13 állítható magasságú kétszemélyes asztalt, és 24 állítható magasságú széket kapott a Kossuth Lajos Általános Iskola. Az új padok és székek személyre szabhatóságuk miatt alkalmasabbak a csoportmunkára.

Az iskolában évek óta igény volt a bútorok megújítására, az önkormányzat összesen 1 millió forint értékben támogatta a két tanterem eszközeinek beszerzését. Az önkormányzat fontos szándéka, hogy minden olyan ügy mellé oda álljanak, amelyek az iskolákban folyó munkát támogatják- mondta a szerdai átadón Brányi Mária alpolgármester.

Brányi Mária és nagyné czaun marianna intézetigazgató szerint az új padok alkalmasabbak a csoportmunkáraBrányi Mária és nagyné czaun marianna intézetigazgató szerint az új padok alkalmasabbak a csoportmunkára

A második tanterem bútorai várhatóan április közepére érkeznek meg, akkor 13 székkel és 28 cseresznye színű bútorlapból és tűzpiros fémvázzal készült paddal lesznek gazdagabbak a diákok.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli az Ipari Technikum, a sokszínű jubileumi rendezvényekre a szerdai gálaműsorral tették fel a koronát. 2024. március 21. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.