2019. július 23., kedd
Lenke névnap

VEN-en hó? VEN-en hó!

  • VEN
  • 2017.04.27
    17:27
Robog tovább a VEN! A második nap egy hideg fuvallat járta át a felső kampusz területét. A szerdai nap főszereplői a VENtarktisz csapat tagjai voltak.

Fáradt arcok – de egy pár kipihent emberrel már szerda délelőtt is össze lehetett futni a VEN területén. A hagyományos programok, mint az inverzegyetemi előadások, kortersprogramok és a csapat főműsora délután kezdődtek.

De nemcsak a csapatok, hanem a Diákrektori Hivatal tagjai is készültek érdekes előadásokkal. Huti vezér műsorvezetésével a négy jelölt és korterseik két csapatot alkotva „versenyeztek” egymással. Volt itt ének kézzel-lábbal, különleges italok összetevőinek kitalálása, valamint hagyományosnak tűnő activity VEN módra.

Pár nappal ezelőtt még úgy nézett ki, hogy a VENtarktisz csapata ígéretükhöz híven elhozza a VEN-re a telet. Főműsoruk napja is borúsan kezdődött, ám az este végére mégis felforrósodott a hangulat.

Minden csapat készült vicces egyetemi előadással. Első körben a VENdetta csapat, valamint a nap főszereplője a VENtarktisz csapat tagjai álltak a színpadra. Mindkét csapat kitett magáért, még a zsebkendő is előkerültek. A zsepik nem a sírástól, vagy ha attól is, akkor nem bánatos könnyektől áztak el.

A csapatok a témájukhoz illő előadásokkal készültek, így nem ért minket meglepetés, mikor a VENtarktisz csapat egyik előadásának témája a vodka volt. A program zárásaként egy csoportos éneket hallhattunk, és egy minigolf pályán is kipróbálhattuk magunkat a hideg csapat kortersprogramján.

Az este főszereplői Csrepkimó a felfedező vezetésével elindították a főműsort, mely a filmmel kezdődött. Meg kell jegyezni, hogy nem semmi színészi alakításokat láthattunk a filmben. Volt, aki pórul járt, ha már az inverzegyetemi előadásoknál elfogyott az összes zsebkendője, hiszen a film és a főműsor is hangos nevetésre és örömkönnyekre késztetett mindenkit.

Egyre inkább pörög a VEN, és még messze a vége. A mai nap a VENderland csapaté a főszerep, majd pénteken a messzi Egyiptomból érkező KaraVEN próbálja elnyerni a VEN polgárok kegyeit.