2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona névnap

Bolondozásból sosem elég, még a VEN-en sem

  • VEN
  • 2017.04.29
    10:13
Ütött a bolondóra a VEN-en. Alíz és a VENderland csapata a Pannon Egyetemet választotta új hazájának. Hogy sikerült-e nekik megszerezni a papíruszt, amivel megmenthetik Venderland lakóit, csütörtökön kiderült.

Próbálta megviccelni a VENezőket az időjárás, de még ez a bolondozás sem fogott ki az idei év legbolondosabb csapatán. Részletes okításban lehetett részünk az inverzegyetemi előadások kapcsán a vízipipák eredetéről és használatáról az előadáson és az azt követő gyakorlaton Bölcselő tolmácsolásában. Majd a nyúl fiúk összehangolt produktuma következett, amiből megtudtam, hogy a nyúl nem csak pörkölt formában létezik.

Az elszántabb VEN polgárok nem ijedtek meg egy kis esőtől sem, és a csapat kortesporgramjain kipróbálva magukat, a filmből ismert flamingó krokettal mérhették össze erejüket.

Tovább fokozódott a hangulat, gyorsan megtelt a sátor és ezt követőn megnézhettük az előző este „bolondos” perceiből összeállított VEN híradót, majd a csapat kortesfilmje után a színpadot elfoglalták Csodaország lakói.

Filmjükben megismerhettük az elvarázsolt ország lakóinak sorsát, és hogy miként találtak boldogságra a Pannon Egyetemen. Főműsorukban a csapattagok tánctudásukat csillogtatva igyekeztek a zsűri és a közönség szimpátiáját elnyerni.

Persze egyszer a műsor is véget ért, de csak, hogy elkezdődhessen a hajnalig tartó bulizás a Kowalsky Meg a Vega és Fish! koncerttel a nagyszínpadon. Az első olyan este az idei VEN napok közül, amikor azt érezhettük, hogy fesztiválon vagyunk. Az egyetem felső kampuszának területén több száz ember érezte jól magát.

A koncertek végeztével a csapatkocsmákban folytatódott a hajnalig tartó bulizás.