Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megnyílt a Fricska

2017. május 5. 14:26
Megújult dizájnnal, kibővült étlappal és egy Michelin-csillagos étteremből érkezett szakáccsal. Mutatunk pár képet, hogy milyen lett.

Veszprém egyik kultikus bisztrója, a hosszúra nyúlt téliszünet után pénteken nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség előtt.

A Fricska kívül-belül szinte teljesen megújult. Korszerűsítették az energetikai berendezéseket, és új bútorok is érkeztek. Aki az előző helybe szeretett bele, ne aggódjon, a hely megtartotta fiatalos, dizájnját, némileg azonban letisztult.

A konyha mérete és az alkalmazottak száma viszont a duplájára nőtt. A tulajdonosok látták, hogy egyre többen keresik őket mint étterem, így ráfeküdtek erre a vonalra. Az Onyxot és a Costest is megjárt szakácsot, Mede Ádámot igazolták a korszerű konyhába, amelyben az utolsó csavarig szinte mindent kicseréltek. Ami az étlapot illeti, komplikáltabb ételeket olvashatunk benne, melyre a szakács szerint az „elmélyült magyar ízvilág egy kis csavarral” a jellemző. Aki a hamburger miatt szeretett idejárni, nem fog csalódni, továbbra is megtalálja a kedvencét.

A Fricska tervek szerint ősszel nyithatja meg panzióját a jelenlegi étterem mellett.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.