2018. május 25., péntek
Orbán névnap

Bábon rángatott pártvezetők

A Fidelitas Veszprém megyei szervezetei is csatlakoztak a Fidelitas országos figyelemfelhívó plakátkampányához, mert nem szeretnék, ha egyes pártok tevékenysége egy ócska bábjáték szintjére süllyedne.

Fontos látni, hogy a milliárdosok milyen módszerekkel akarják befolyásukat kiterjeszteni a politikai szereplőkre, így a Jobbikhoz egyre közelebb simuló Simicska Lajos marionett figuraként rángatja Vona Gábort, Soros György pedig bábjátékosként kezeli és sakkban tartja az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, Botka Lászlót.

A Fidelitas fontosnak tartja felhívni a figyelmet, hogy az MSZP álproblémának nevezi a bevándorlást, és amikor Soros György üzen, megszavazzák a kötelező kvótát erőltető állásfoglalást Brüsszelben. Ha Simicska Lajos azt akarja, akkor a Jobbik nem szavazza meg a kötelező kvóta elleni alkotmánymódosítást. A Jobbik és a baloldal pártjai ma már nem értékeket képviselnek. Csak érdekeket szolgálnak.

Az egy hónapig tartó országos plakátkampányban a szervezet szeretné megmutatni mindenkinek, hogy a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája.