Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Virágokat osztanak a képviselők

2017. május 16. 18:23
Szokás szerint idén is virágot osztanak választókörzeteikben az egyénileg megválasztott önkormányzati képviselők.

Brányi Mária és Ovádi Péter kezdték a sort, akik hétfőn, illetve kedden osztottak virágot körzeteik lakóinak. A következő napokban a város többi részén is lesz lehetőség virágot átvenni.

Takács Lászlót május 18-án 17.00-18.00 Damjanich utca 2. előtt , 18.00-19.00 a Török Ignác utcai pizzéria előtt érdemes keresni.

Halmay György Veszprém 11. számú választókerületének önkormányzati képviselője tart virágosztást 2017. május 19-én, pénteken 16.30-tól a Szilágyi Keresztény Iskola udvarán.

Némethné Károlyi Jolán, Veszprém 4. számú választókerületének önkormányzati képviselője virágosztást tart május 22-én hétfőn 17 és 18 óra között az úgynevezett Rózsakertben.

Némedi Lajos, a 10. számú vk. önkormányzati képviselője virágot oszt 2017. 05. 23- án, kedden 17-17:45óra között a Buhim u.- Deák u. sarkán, valamint 18 órától a Pipacs utcai közösségi háznál.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. ma 13:56 Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak A kormány Ifjúsági garancia plusz programja négy pillérre épül: bértámogatásra, lakhatási és utazási támogatásra, valamint átképzésre - ismertette Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. ma 11:48 Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket, és szeretnék bejárni Európát, kedd déltől két hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail vonatbérletre - tájékoztatott a MÁV-START. ma 9:11 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. tegnap 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.