Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Multifunkciós sportpályát kaptak az ovisok

2017. június 7. 3:30
A sportpályát pályázati forrásból, önkormányzati önrésszel emelték fel a Ringató Óvodában.

A létesítmény hivatalos átadóját szerda délelőtt tartották a Ringató Óvoda udvarának Haszkovó utca felé néző új szegletében, ahol rekordidő alatt húzták fel a kézilabdázásra, kosarazásra, s labdarúgásra is alkalmas műfüves sportplaccot.

Az óvoda nem csak egy küzdőtérrel bővült, a közel tízmillió forintos program keretében készségfejlesztő sporteszközöket is kaptak az ovisok, akik kitörő örömmel vették birtokukba az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és a városi önkormányzat közös ajándékát.

Ovádi PéterOvádi Péter

– Építhetünk Veszprémben tereket, utakat, járdákat, a legszebb pillanat mégis az, amikor a gyermekeink számára hozunk létre valamit. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb helyre került ez a sportpálya, hiszen a Ringató Óvoda, a Kuckó Óvoda és az Erdei Tagóvoda is élen jár az egészséges életmód népszerűsítésében – húzta alá Ovádi Péter önkormányzati képviselő avató beszédében.

Tóth Tímea, Major Ildikó intézményvezető és Ovádi PéterTóth Tímea, Major Ildikó intézményvezető és Ovádi Péter

Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány képviseletében Tóth Tímea, korábbi válogatott kézilabdázó szólalt fel. – Nem csak egy multifunkciós pályát adtunk ma át, hanem egy sportprogramot is, amely azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek mozgási képességeit fejlesszék.

A bemutatóedzést a helyi futsalcsapat, az 1. FC Veszprém játékosai vezényelték az ovisoknak, akik a képességfejlesztő gyakorlatok után örömfocival töltötték a délelőttöt.

Zatkalik Dániel

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.