2018. április 27., péntek
Zita névnap

Kész Zoltán 2018-ban is elindul a körzetben

Ezt egy nemrég indult hírportálnak jelentette be hétfőn. Azt nem tudni, hogy jövőre kik állnak majd mögé.

Egy nemrég indult hírportálnak, az Azonnalinak Kész Zoltán azt mondta, természetes, hogy jövőre is elindul a választásokon a veszprémi körzetben, ám konkrétum még nincs, hogy pontosan mely pártok támogatásával.

A független Kész Zoltán a 2015-ös veszprémi időközi választáson az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd, a Magyar Liberális Párt, a MoMa és a Lokálpatrióták támogatásával jutott parlamentbe.

A Vehir.hu arra volt kíváncsi, Kész összefog-e két évvel ezelőtti támogatóival, illetve akkor is megméretteti-e magát, ha a DK és az MSZP saját jelöltet indít. Utóbbira elég komoly a sansz, ugyanis állítólag az MSZP Mesterházy Attilát indítaná a körzetben.

Portálunknak Kész Zoltán e-mailben azt írta:

„Minden helyire számítok, akinek fontosabb Veszprém, mint a pártja. Továbbra is a veszprémiek képviselője szeretnék lenni. A Fidesz egyedül maradt és szemben áll a veszprémiekkel: a helyi párttitkárok a Pannon Egyetem megmentését célzó és az országos költségvetés Veszprémi fejlesztéseit garantáló törvénymódosító javaslataim elutasításakor is a helyiek akaratával ellentétesen, pártközponti utasításra foglaltak állást.”

A kérdésünkre tehát választ nem kaptunk, továbbra is várjuk a képviselő reagálását.