Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Ijesztően furcsa az új nyári papucstrend!

2017. június 19. 17:18 // Forrás: http://www.nakefit.com/
Sokaknak fejtörést okoz, hogy milyen papucsban is kényelmes a strandolás. Vagy kényelmes darabot találunk a boltokban vagy trendit. Valljuk be, mostanság a kettő nagyon nem fér meg egymás mellett. Vagy legalábbis a 2017-es nyárig!

Kitört a nagybetűs VAKÁCIÓ, lázasan készülsz június közepén a strandszezonra, hiszen az előrejelzések szerint a héten 36 fok várható, és olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy a naptej mellett a bikinit is beszerezted, de a szekrényedet feltúrva nem találsz megfelelő strandpapucsot, ami trendi is és a talpad sem ég le, ha éppen nem veszed fel, míg elérsz a forró talajon a csábító Balatonig. Azt hiszem mi megtaláltuk!

Egy olasz cég, a Nakefit előrukkolt egy zseniális találmánnyal, ami mindezektől megvéd. Egy talpra ragasztható matricáról beszélünk, ami nem hogy megvéd a sérülésektől, de „láthatatlan” - igaz piros, fekete, kék és rózsaszínben kapható –, és még a vízben is használható. Emellett a matricán található egyedi tappancsoknak köszönhetően attól sem kell félnünk, hogy elcsúszunk benne.

A NakeFit névre hallgató lábbeli tervezői azt ígérik, ha egyszer kipróbálod, többé el sem tudod majd képzelni nélküle a nyarat. Valljuk be, ez egész jól hangzik!

Csupa jó mellett, azért vannak negatív tulajdonságai is az új nyári trendnek. Nem környezettudatos, mivel egyszer használatos termékről van szó.

Sajnos a pénztárcánkat sem kíméli. Egy pár matrica körülbelül 1000 forintba kerül, így egy nyárra, főleg ha nem tudjuk kiszámolni, hányszor megyünk strandra, vagy tán napjaink többségét ott töltjük, anyagilag igen nehéz nyarunk lehet. Azonban ha kedvet kaptál és kipróbálnád, akkor látogasd meg a Nakefit oldalát, és már rendelheted is a speciális „papucsot”.

Krónusz-Riskó Annamária

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.