Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ő itt Lili, és gazdát keres

2017. június 24. 1:00
Az előző gazdája nem él már, és szeme miatt kezelésre szorul. A Vehir.hu mostantól az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

Szóval ő itt Lili, a fél szemére vak cica, akiről annyit tudunk, hogy élt már több macskával együtt, bár azok kiközösítették annak ellenére, hogy nagyon kedves állatról van szó. A látásán lehet javítani, szemét napi rendszerességgel kellene csepegtetni, amit jelenleg az egyesület nem tud maradéktalanul megoldani, ezért sürgősen új gazdát, vagy ideiglenes befogadót szeretnének találni neki.

Ha szeretné örökbefogadni Lilit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel:0036 20 368 0744
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.