Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Felezőcsomag árgaranciával

2017. június 26. 12:14
Amikor ingatlant szeretnénk eladni, sokszor lebeszéljük magunkat arról, hogy ingatlanirodára bízzuk ezt a feladatot. Az okokat tudjuk - az Otthon Centrum pedig a választ az aggodalmainkra.

Túl sokba kerül ez nekem, hiszen ők sem ingyen dolgoznak...
Most csak feleannyiba! A Felezőcsomag lényege, hogy az Otthon Centrumon keresztül értékesített ingatlanok után járó sikerdíj megoszlik az eladó és a vevő között.

Szuper, ennek a vevő biztosan örülni fog...
Igen, fog! Hiszen illetéket takarít meg, mert a sikerdíj nem része az adásvételi szerződésbe foglalt vételárnak. Mindemellett az Otthon Centrum rendszerén keresztül tudomást szerezhet arról, ha más vevő is ajánlatot tesz az általa kiválasztott ingatlanra...

Ha én árulom, biztosan többért adom el...
Próbálja meg! Mi garanciát vállalunk arra, hogy amennyiben lejár a megbízási szerződésünk, és minimum az abban szereplő hirdetési áron Ön eladja ingatlanát - fizetünk! Sőt! Bárki eladhatja Ön helyett, akkor is!

Na jó, persze... De mennyit fizetnek?
Megbízási szerződés megkötésekor két lehetőség áll rendelkezésére. Attól függően melyiket választja, 100.000.- illetve 200.000.- Forintot, illetve maximum 2,5%+ÁFA sikerdíjat fizetünk.

Túl szépen hangzik...
Pedig nem túlzás! Nyugat-Európában évek óta működik ez a rendszer, és Magyarországon is méltán egyre népszerűbb. Egy ügyfélközpontú ingatlanirodanak kifejezetten fontos megbízói elégedettsége. Az Otthon Centrum éppen ezért teszi elérhetővé ezt a lehetőséget Önnek is!

Na jó, de mi lesz kötelező egyéb dolgokkal?
Amennyiben Felezőcsomagunkat választja, többek között az alábbiakat kedvezményesen, vagy akár ingyenesen veheti igénybe:
Energetikai tanúsítvány elkészítése, 3D webséta létrehozása vagy éppen további kedvezményekre jogosító Otthon Centrum Kedvezménykártya kiállítása.

Ha mondjuk most meggyőztek, akkor hol tudok kapcsolatba lépni Önökkel?
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk veszprémi irodában, a Jutasi út 59-es szám alatt. Információt a 06 70 454-5110-es telefonszámon is adunk, illetve további elérhetőségek itt talál: https://www.oc.hu/iroda/veszprem

A fenti információk tájékoztató jellegűek, a pontos részletekért forduljon Hozzánk bizalommal!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.