2018. május 27., vasárnap
Hella névnap

Cézár nagytestű, kedves és szerető családot keres

A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. Két macska után egy kutya keresi új gazdáját.

Cézár középkorú kutyus, akit 2016. novemberében adtak le a gyepmesteri telepen, az indok: nem őrzi rendesen a házat. A menhelyen kiderült, hogy ez csak egy álindok volt, ha látogató érkezik a menhelyre ő az első, aki jelzi azt az önkénteseknek. Cézár nem fiatal, fekete, nagytestű is, őszülő pofijával és kedvességével azonban gyorsan levesz mindenkit a lábáról. Pórázon szépen sétál, autóban nyugodtan utazik, amolyan illedelmes kutya. Olyan szerető, felelősségteljes családot keresnek számára, ahol hátralévő éveit szeretetben, biztonságban élheti.

Ha szeretné örökbefogadni Cézárt, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin: