Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Gazdát keres a csokiszemű fiú

2017. július 16. 12:00
A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. Kiki egyre kevesebbet játszik és birkózik a párnájával, de ha gazdára lelne, visszanyerné erejét.

"Üdv mindenkinek, Kiki vagyok, a 10 éves ivartalanított „csokiszemű” fiúcska.

Árvaságomra kerültem be a gyepmesteri telepre 2016 februárjában. Nehezen viseltem a bezártságot, így 8 hónap után kórházba kerültem, felépülésem után pedig a menhelyre költöztem. Egy ideig szuper volt itt minden, az emberek körülöttem, a sok simogatás, séták, kedves szavak, finom falatok. De a kennelben eltöltött hosszú napokat egyre nehezebben bírom, megvisel a magány és a majdnem 24 órás bezártság… Egyre szomorúbb vagyok… Egyre kevesebbet játszok a labdával, egyre ritkábban birkózok a párnámmal a kis helyen. Már csak a séták tudnak felvidítani, azt nagyon szeretem. Futni a magas fűben, kergetőzni az önkéntesekkel. Ilyenkor még az sem zavar, hogy remegnek a hátsó lábaim egy ideget nyomó porcosodás miatt. Séta közben végre nem vagyok egyedül, és amennyire a póráz engedi, szabad vagyok. De azért egy saját udvar mégis sokkal jobb lenne, ahol a gazdival tudok lenni, azzal a tudattal heverészni mellette, hogy már soha nem leszek magányos. De nem hogy udvar, gazdi sincs… Pedig igazán széles a skála, lehet kicsi, nagy, idős vagy fiatal, én mindenkit nagyon fogok szeretni, ezt megígérem. Cserébe egy kérésem van csak, hadd legyek én az egyetlen háziállatod, nem igazán csípem a cicákat és a többi kutyát. 15 hónapja vagyok kennelbe zárva, árván, gazdi nélkül. Kérlek segíts egy megosztással, hogy megtaláljon leendő családom.

Pacsi Nektek: Kiki"

Ha szeretné örökbefogadni Kiki, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.