2021. január 18.
//
Piroska névnap

Cukkini nem szereti a cicákat, de az udvart annál inkább

2017. július 29. 17:22
A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. Cukkini, a hat éves drótszőrű tacskó érvényes oltással, chippel és ivartalanítva várja a leendő családját.

"Cukkini, a 6 éves drótszőrű tacskó fiú 2016. áprilisban került gondozásunkba, majd novemberben gazdihoz költözött. Cukkini nagyon jól érezte magát új családjában, nagy udvar állt rendelkezésére, ahol kedvére szaglászhatott, bogarászhatott egész nap. Sajnos idős gazdája állapotának romlása, kórházba kerülése miatt, nehéz döntést kellett hozni. Eddig ott volt mellette a gazdi, ott volt neki a nagy udvar, most mégis egy kennelben kell töltenie az éjszakát. Nagyon nehéz ez Cukkininek, gazdinak és nekünk is. Szeretnénk, ha Cukkininak nem kéne ismét hozzászoknia a menhelyi élethez. Olyan gazdit/családot keresünk számára, aki eleget tud foglalkozni vele, akár lakásba, akár családi házba költözik. A cicákat nem szereti, hangot is ad neki. Érvényes oltással, chippel és ivartalanítva várja a leendő családját"- írja Facebookján az állatvédő egyesület.

Ha szeretné örökbefogadni Cukkinit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.