Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Cukkini nem szereti a cicákat, de az udvart annál inkább

2017. július 29. 18:22
A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. Cukkini, a hat éves drótszőrű tacskó érvényes oltással, chippel és ivartalanítva várja a leendő családját.

"Cukkini, a 6 éves drótszőrű tacskó fiú 2016. áprilisban került gondozásunkba, majd novemberben gazdihoz költözött. Cukkini nagyon jól érezte magát új családjában, nagy udvar állt rendelkezésére, ahol kedvére szaglászhatott, bogarászhatott egész nap. Sajnos idős gazdája állapotának romlása, kórházba kerülése miatt, nehéz döntést kellett hozni. Eddig ott volt mellette a gazdi, ott volt neki a nagy udvar, most mégis egy kennelben kell töltenie az éjszakát. Nagyon nehéz ez Cukkininek, gazdinak és nekünk is. Szeretnénk, ha Cukkininak nem kéne ismét hozzászoknia a menhelyi élethez. Olyan gazdit/családot keresünk számára, aki eleget tud foglalkozni vele, akár lakásba, akár családi házba költözik. A cicákat nem szereti, hangot is ad neki. Érvényes oltással, chippel és ivartalanítva várja a leendő családját"- írja Facebookján az állatvédő egyesület.

Ha szeretné örökbefogadni Cukkinit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.