Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Sétáljunk együtt Veszprémben!

2017. augusztus 4. 4:02
Folytatjuk programajánló rovatunkat. Erre a hétvégére a VEHIR.HU csapata és a veszprémi Tourinform Iroda a soron következő városnéző veszprémi sétát ajánlja.

2017. augusztus 6-án, vasárnap, az Auer Fesztiválhoz kapcsolódóan, 10.30 órától a garantált gyalogos városnézés keretében Ferenczik Brigitta, szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A városnézés az Óváros térről indul és a séta a Veszprémi Várba vezet.

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén kedvezményt kaphatnak a

  • a Mackó Cukrászdában – 1 gombóc fagyira
  • a Fricska Bisztróban – 10 % kedvezmény a fogyasztásból
  • a Laczkó Dezső Múzeumban – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból
  • a Művészetek Háza kiállítóhelyein – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból, valamint
  • a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központban - 50% kedvezmény a belépőjegy árból

A jegyvásárlás a Tourinform Irodában történik akár elővételesen nyitvatartási időben hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, illetve szombaton 10 órától. Helyszíni jegyváltásra is lehetőség van vasárnap szintén 10 órától a Tourinform Irodában.

Az idegenvezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, a családi jegy 2.200 Ft-ba kerül.

További részletekről érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehetséges.

Krónusz-Riskó Annamária
további cikkek
Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége A belföldi szállásfoglalók csaknem 80 százaléka két- vagy hároméjszakás üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre, a legtöbben az ország északi részére fognak utazni - közölte a szallas.hu pénteken. 2024. március 22. 11:16 A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak A Bakonyban még a hóvirágok, a Balatonnál már a mandulafák virágoznak Bolond időjárást hozott magával 2024: mintha a természet folyamatosan egy hónappal előrébb járna, február végén már március végét idézően pompáznak a mandulafák, édes illattal töltve meg a levegőt, míg a Bakony árnyas fái között még hóvirágok kandikálnak ki az avarból. Bolond együttállás, de ha úgy nézzük, varázslatos. 2024. március 4. 11:35 Több évtizedes rekordot döntött meg a BAHART tavalyi utasszáma Több évtizedes rekordot döntött meg a BAHART tavalyi utasszáma Rekordévet zárt a Balatoni Hajózási Zrt., közel 2 150 000 utas közlekedett 2023-ban a BAHART járatain.  2024. január 30. 12:31 Buli van Európában, avagy téltemetés mesterfokon Buli van Európában, avagy téltemetés mesterfokon Szombaton kezdetét vette Európa leghíresebb farsangja, a velencei karnevál, a színes maskarát öltő emberek és a napokig tartó bulizás azonban nem csak Olaszország sajátja: februárban egymást érik a karneválok, ahol igazán látványosan űzhetjük el a telet, ha már tele van vele a hócipőnk. 2024. január 29. 15:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.