2018. június 22., péntek
Paulina névnap

ÖKÖLLEL VERTE, RÚGTA A MENTŐT AZ ITTAS HOZZÁTARTOZÓ

  • kék fény
  • 2017.08.07
    14:07
  • Országos Mentőszolgálat/hirado.hu
Rendhagyó segélykérést kapott a rendőrség a Veszprém Megyei mentősöktől a hétvégén. „Megtámadtak bennünket! Azonnal rendőri intézkedést kérünk” - szólt a mentőápoló az irányításnak, de amikor a rendőrök kiértek, hatalmas meglepetésben volt részük.

A mentőegységet korábban egy ittas, sérült férfihez riasztották, így az irányítás számára logikus gondolat volt, hogy talán a beteg maga támadt az ellátására érkezőkre. Erről azonban szó sem volt. A sérült férfi teljesen együttműködő volt, sőt maga is meglepődött, amikor szintén italos hozzátartozója egy dialógus indításaként (egyelőre tisztázatlan, hogy milyen eszközzel) betörte a mentő ablakát.

A támadó azt szerette volna, ha őt is elviszi a mentő a városba,bár sérülése nincs, de „neki is van ott dolga”.

A mentősök az előírásoknak megfelelően elhagyták a biztonságosnak épp nem mondható helyszínt, és pár utcányira várták a rendőrök érkezését. Eközben másik mentő is indult a helyszínre, hisz a szétvert, ablak nélküli mentő most pár napig nem fog tudni részt venni a mentésben. Munkáját egy tartalék mentő veszi át ezekre a napokra. A dühöngő férfit a rendőrök előállították.