2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona névnap

Új veszprémi e-kiadó: a Fénykönyvtár

  • kult
  • 2017.08.15
    04:28
  • fotók: fenykonyvtar.hu
Az idei nyár egy különleges újdonságot hozott el a könyvpiacra. Létrejött egy új kiadó, melynek célja eddig ismeretlen, ám tiszta és hiteles írókból, zenészekből, képzőművészekből, spirituális tanítókból álló csapat kialakítása, és fényt hozó, tudatosságot emelő könyvek, zenei, képzőművészeti alkotások eljuttatása az emberekhez.

A Fénykönyvtár megálmodója Németh Szilvia veszprémi írónő, aki elmondta, hogy a kiadó mintegy véletlenül, szerencsés események és döntések láncolataként született meg. Céljuk az, hogy eddig egyedülálló módon jutassák el üzeneteiket az olvasókhoz. A működésben kiemelten fontos a szerzők egyénisége és az egyéni felelősségvállalás csakúgy, mint a csapatszellem, és egymás erősítése.

A kiadó egyik jelmondata: „Tudatosság könnyedén!”. Szerzőik olyan emberek, akik az élet számos próbáját kiállták már, és minden nehézségből megerősödve, letisztulva álltak fel, hogy élettapasztalataikat átadhassák másoknak is, segítve őket a saját életútjukon.

A Fénykönyvtár Kiadó webáruházában jelenleg képeket és e-könyveket (regényt, novellát, verseket, életmódot és gondolkodást formáló könyveket) lehet találni, a legkisebbeket pedig mesekönyvek várják. Hamarosan zenei kiadványokkal és hangoskönyvekkel is bővül a kínálat.

A kiadónál várják olyan szerzők jelentkezését, akik szívesen dolgoznának együtt egy dinamikusan fejlődő csapatban. A részletes felhívás az alábbi linken olvasható.

A webáruházból már megrendelhetők Mészáros Balázs természetgyógyász és Németh Szilvia könyvei, többek között az Aranytükör című regény, ami a párkapcsolatok tudatos megéléséről szól, az Élet Könyve, mely gyakorlati útmutató a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet megteremtéséhez, illetve a Végzet című novelláskötet is. Az oldalon bele lehet olvasni az egyes művekbe, néhány alkotásról pedig olvasói vélemények is nyújtanak információt. Emellett számos könyv előzetes beharangozója is megtalálható.